Femiflor

NAISELLISEEN HYVINVOINTIIN

Suun kautta nautittavat Femiflor-kapselit sisältävät terveen naisen intiimialueen omia Lactobacillus rhamnosus GR-1® ja Lactobacillus reuteri RC-14® maitohappobakteereja. Ne päätyvät ruoansulatuskanavan kautta oikeaan paikkaansa intiimialueelle.

Terveellä intiimialueella elää luonnostaan maitohappobakteereita. Ne tuottavat maitohappoa joka laskee pH:ta, sekä muita antimikrobisia yhdisteitä kuten bakteriosiineja ja vetyperoksidia. Maitohappobakteerien luomat olosuhteet estävät haitallisen anaerobibakteerien ja hiivojen kasvua. Maitohappobakteerien väheneminen voi johtaa pH:n nousuun ja aiheuttaa edelleen bakteerivaginoosin tai hiivatulehduksen.

 

 

Femiflor

  • Intiimialueen suun kautta nautittava maitohappobakteeri- valmiste
  • Kapseli sisältää Lactobacillus rhamnosus GR-1®- ja Lactobacillus reuteri RC-14® -maitohappo-bakteereita 5 x 109 cfu
  • Saatavana apteekista
  • HUOM! Sama tuttu tuote, uusi pakkaus

Osta tästä

 


Suositeltava annostus: 1 kapseli päivässä vähintään 10 päivän ajan. Aloita käyttö esimerkiksi juuri ennen kuukautisia, tai kun emättimen bakteeritasapaino on häiriintynyt. Hoidon voi uusia tarvittaessa.


Antibioottilääkityksen yhteydessä: 1 kapseli päivässä. Antibioottikuurin jälkeen jatka Femiflorin käyttöä 2-3 viikkoa.


Hiivalääkityksen yhteydessä: 1 kapseli päivässä 10 päivän ajan. Toistuvien hiivatulehdusten yhteydessä käyttöä voidaan tarvittaessa jatkaa 30 päivää.


Pakkauskoot: 10 ja 30 suun kautta nautittavaa kapselia läpipaino-pakkauksessa.

Meiltä kysyttyä

Miten erottaa hiivatulehduksen ja bakteerivaginoosin?
Emätinvuoto on hiivatulehduksessa kokkareista ja hajutonta. Bakteerivaginoosissa vuoto on harmahtavaa ja haisee tympeälle. Hiivatulehduksen aiheuttaa hiiva ja bakteerivaginoosin anaerobibakteerit.
Miten intiimialueen hiivojen ja bakteerien kasvua voi ennaltaehkäistä?
Intiimialueen tasapainoa voi edesauttaa kotikonstein; intiimipesuaine jossa oikea pH, intiimialueen maitohappobakteerien nauttiminen, kosteuttavien tuotteiden käyttö intiimialueella, karpaloa sisältävät intiimialueen hoitovalmisteet.
Mitkä tekijät aiheuttavat intiimialueen bakteeriston muutoksia?
Naisen hormonaaliset muutokset muuttavat myös intiimialueen mikrobistoa ja kosteusolosuhteita. Raskaus, imetys ja vaihdevuodet tuovat näitä muutoksia. Monilla naisilla on kuukautisia ennen tai kuukautisten jälkeen epämääräisiä intiimioireita.
Kysy meiltä lisää