VeriGentle intiimipyyhkeet sisältävät pH-tasapainoisia ainesosia, jotka puhdistavat hellävaraisesti raikasten intiimialueen.

VeriGentle intiimipyyhkeet auttavat ylläpitämään intiimin alueen luonnollisen tasapainon ja ne on suunniteltu erityisesti päivittäiseen intiimihygieniaan.

Pyyhkeet on pakattu yksittäin, jolloin ne säilyttävät kosteutensa ja kulkevat helposti mukana käsilaukussa. Intiimipyyhkeitä voi käyttää tarpeen mukaan esimerkiksi urheilun jälkeen, työssä, matkalla, yhdynnän jälkeen, kaupungissa, festivaaleilla jne.

 

Intiimipyyhkeet ovat dermatologisesti ja gynekologisesti testattuja ja niissä ei ole hajusteita. Ne on valmistettu biohajoavista luonnonkuiduista ja ainesosat ovat 99,5 % luonnollisia

 

VeriGentle
INTIIMIPYYHKEET

Puhdistaa ja raikastaa

Pehmeitä pyyhkeitä intiimialueen hellävaraiseen puhdistukseen.

 

 

Pakkauksessa 12 pyyhettä

 

Apteekista

 

Meiltä kysyttyä

Miksi intiimialuetta ei kannata pestä saippualla?
Saippualla on korkea pH-arvo eli se on emäksistä. Terveellä intiimialueella on kuitenkin happamat olosuhteet, mikä suojaa intiimialuetta tulehduksilta. Intiimialueen pesuaineen tulee tämän vuoksi vastata intiimialueen omaa happamuutta (pH 3,8-4,5).
Mitkä muut intiimialueen kanssa kosketuksissa olevat tekijät nostavat pH:ta?
Siemenneste ja veri ovat saippuan lisäksi emäksisiä ja saattavat ärsyttää intiimialuetta.
Miten intiimialueen hiivojen ja bakteerien kasvua voi ennaltaehkäistä?
Intiimialueen tasapainoa voi edesauttaa kotikonstein; intiimipesuaine jossa oikea pH, intiimialueen maitohappobakteerien nauttiminen, kosteuttavien tuotteiden käyttö intiimialueella, karpaloa sisältävät intiimialueen hoitovalmisteet.
Kysy meiltä lisää