Perheen hyvinvointi

Kun perheessä kaikki ovat terveitä ja voivat hyvin, useimmiten arjen pyörittäminenkin tuntuu astetta helpommalta. Tässä osiossa esittelemme yleisiä arjessa kohdattuja terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä haasteita ja vinkkejä, kuinka niistä voi selvitä helposti.

 

Vatsan kunto on iso tekijä hyvinvoinnissa

Turvotus, kipu ja ilmavaivat kertovat toiminnallisista vatsavaivoista. Vaikka vatsavaivat ovat noloja ja hävettävät useita, lääkärille voi kuitenkin kertoa huoletta, kun närästää, turvottaa, ummettaa ja pierettää. Toiminnalliset vatsavaivat ovat hyvin yleisiä ja onneksi vaarattomia mutta osaavat kyllä hankaloittaa elämää.

Vatsatauti tarttuu helposti

Vatsatautiin avuksi maitohappobakteereita sekä elimistön omia suoloja ja sokereita. Tutustu hoito-ohjeisiimme ja selätä vatsatauti kivuttomammin kuin aikaisemmin.

Korvien puhdistaminen on osa päivittäistä hygieniaa

Korvien puhdistamisen tulisi olla päivittäinen rutiini. Lisäksi korvat on hyvä kuivata aina hiustenpesun ja uimisen jälkeen, jotta korviin ei jäisi ylimääräistä kosteutta. Tutustu artikkeliimme.

Mistä apua raskauspahoinvointiin?

Tutkimusten mukaan jopa 80 % äideistä kärsii alkuraskauden aikaisesta pahoinvoinnista. Artikkelimme kertoo, mistä saat apua raskauspahoinvointiin.

Moni säännöllisesti käytettävä lääkitys johtaa ummetukseen

Moni lääke voi johtaa sivuvaikutuksena vatsan toiminnan hidastumiseen ja edelleen ummetukseen. Meidän lääkkeemme ummetukseen on yksinkertainen. Tutustu!

Liity Hyvävointi-ryhmään


Hyvävointi-ryhmä palvelee aktiivisia ihmisiä, joille on tärkeää voida hyvin kaikissa elämäntilanteissa. Liittymällä jäseneksi Hyvävointi-ryhmäämme saat aina tiedon uusista päivityksistä sähköpostiisi, voit päästä osallistumaan kuluttajatutkimuksiin ja jättää palautetta sivustostamme. Tule voimaan hyvin kanssamme!

Liity Hyvävointi-ryhmään

Meiltä kysyttyä

Korvatulehduskierteet voivat kuormittaa pikkulapsiperheen arkea. Onko itsehoidon keinoin mahdollista vaikuttaa korvatulehdusten esiintymiseen?
Itsehoidon keinoin ei ole mahdollista välttää korvatulehduksia kokonaan, mutta hengitystieinfektioita välttämällä on mahdollista vähentää niiden määrää. Äkillinen välikorvatulehdus ilmaantuu tavallisesti ylähengitysteiden virusinfektion aikana tai heti sen jälkeen. Päiväkoti-ikäisen lapsen kohdalla viruksille altistumista voi olla vaikea välttää, jos lapsen kotihoito ei ole mahdollista. Muita riskitekijöitä ovat tupakansavulle altistuminen ja tutin käyttö. Toisaalta pitkällä rintaruokinta-ajalla ja ksylitolin säännöllisellä viidesti päivässä käyttämisellä on osoitettu olevan välikorvatulehduksia vähentävää vaikutusta.
Kysy meiltä lisää