Betavivo

Sydän- ja verisuonitautien riskitekijöiden vaikutusta voidaan ehkäistä ravinnosta saatavilla ainesosilla.

Kauran beetaglukaanikuitu

Yksi tutkituimmista sydän- ja verisuonitautien riskitekijöitä vähentävistä ravintoaineista on kauran beetaglukaani, jolla on Euroopan elintarviketurvallisuusviraston (EFSA:n) hyväksymät terveysväittämät:

1. Kauran beetaglukaanin on osoitettu alentavan veren kolesterolia. Korkea kolesteroli on sepelvaltimotaudin riskitekijä.
2. Kauran beetaglukaanin nauttiminen osana ateriaa auttaa vähentämään aterianjälkeistä verensokerin nousua.

Kaurasydämet

Betavivo kaurasydämet sisältävät kauran beetaglukaania, joka on liukoinen kuitu. Betavivo kaurasydämet sisältävät tarvittavan määrän beetaglukaania, 3 g päiväannoksessa. Tavallisesti kolesterolin aleneminen saavutetaan 2-3 kk:n päivittäisen käytön aikana.  Samalla on muistettava monipuolinen, tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat.

Kasvisterolit alentavat kolesterolia

Kasvisteroleiden kolesterolia alentava vaikutus on EFSA:n hyväksymä ja se on todettu monissa tutkimuksissa. Kasvisteroleiden vaikutus perustuu niiden kykyyn estää kolesterolia imeytymästä suolistosta takaisin elimistöön. Tämä johtuu siitä, että kasvisterolit muistuttavat kolesterolia molekyylirakenteeltaan. Kasvisterolit imeytyvät elimistöön kolesterolin sijaan ja veren kolesteroliarvo pienenee. Kasvisteroleilla ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia.

Lue lisää www.betavivo.fi

 

 

Betavivo kaurasydämet

Betavivo kaurasydämet alentavat kolesterolia ja vähentävät verensokerin nousua aterian jälkeen. Rapeissa kaurasydämissä on miellyttävä, mieto maku ja niitä voi syödä aamiaisella tai välipalana päivän mittaan.

Verkkokauppaan

 

Betavivo purutabletti 

Betavivo purutabletti on raikas, piparmintunmakuinen ravintolisä. Betavivo purutabletit (2 kpl) nautitaan aterian yhteydessä päivittäin. Annos sisältää 1,5 g kasvisteroleja, mikä on kolesterolin alentamiseen tarvittava määrä.

1 pakkaus = 1 kk

Betavivo purutabletin ja Betavivo kaurasydänten yhteiskäyttö

Betavivo purutablettin ja kaurasydänten yhteiskäytölle ei ole esteitä. Niiden kolesterolia alentavat vaikutustavat ovat erilaiset ja kolesteroli voi alentua enemmän kuin vain yhtä tuotetta käyttämällä.

Betavivo purutabletilla tai kaurasydämillä ei ole tunnettuja yhteisvaikutuksia lääkeaineiden (esim. statiinien) kanssa.

Muista myös monipuolinen, tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat.