Floridral

SUOLISTON JA NESTETASAPAINON TUKEMISEEN

Floridral-juoma on hiilihydraatti-elektrolyyttiliuos, joka parantaa veden imeytymistä fyysisen suorituksen aikana. Floridralissa on lisäksi maailman tutkituinta maitohappobakteeria Lactobacillus rhamnosus GG:tä. Suoliston ja nestetasapainon tukeminen esimerkiksi vatsataudin ja kuumeen aikana on erityisen tärkeää, koska keho menettää tällöin paljon nestettä ja suoloja.

Nestetasapainon tukemiseen tarkoitetun Floridral-juoman koostumus on Eurooppalaisen lastenlääketieteen yhdistyksen (ESPGHAN l. The European Society of Pediatric Gastroenterology, Hepatology and Nutrition) suosituksen mukainen. ESPGHAN suosittelee myös Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteerin käyttöä lasten ripulin hoidossa.

Tutustu Floridral käyttöohjeeseen.

Tutustu Floridral Baby käyttöohjeeseen.

 

 

Floridral

  • Glukoosi-elektrolyyttiliuos ja Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteerit yhdessä juomassa
  • Saatavana apteekista

Osta tästä

 
  • Pakkaus sisältää 6 annospussiparia (A+B), joista voidaan valmistaa yhteensä 12 dl valmista liuosta.
  • Annospussit A+B sekoitetaan lasilliseen (2 dl) vettä. Juoma suositellaan nautittavaksi pienissä erissä, pakkauksessa olevan painotaulukon mukaista annostusta noudattaen. Alle 6 kuukauden ikäisille ja alle 8 kg:n painoisille lapsille Floridralia annostellaan ainoastaan lääkärin ohjeen mukaan.
  • Kokonaisnestetarpeen saavuttamiseksi nautitaan Floridralin lisäksi muita nesteitä.

Floridral Baby: banaaninmakuinen, ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita. Valmis oraaliliuos sisältää Lactobacillus rhamnosus GG 5 x 109 cfu ja liuoksen kokonaisosmolaliteetti on 214 mOsm/l.

Floridral Vadelma: vadelmanmakuinen, makeutusaineena sukraloosi. Valmis oraaliliuos sisältää Lactobacillus rhamnosus GG 5 x 109 cfu ja liuoksen kokonaisosmolaliteetti on 224 mOsm/l.