Eteeriset öljyt helpottavat tukkoisuutta aikuisilla ja lapsilla

Sniffer SuperRub -tuoksuvoide sisältää männynhavusta, rosmariinista, piparmintusta ja eukalyptuksesta saatavia eteerisiä öljyjä. Voidetta hierotaan rintaan, kaulaan ja selkään 2-4 kertaa vuorokaudessa. Miellyttävän tuoksuinen voide viilentää ihoa ja helpottaa hengitystä nopeasti. Voide on pakattu hygieeniseen tuubiin ja se sopii aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille.

Myös lapsen flunssainen olo vaatii hoitoa. Sniffer Junior&Baby -tuoksugeeliä voidaan käyttää jo yli kolmen kuukauden ikäisille vauvoille. Kun vauva nukkuu paremmin, näkyy se koko perheen voinnissa. 5-10 ml (1-2 tl) geeliä hierotaan varovasti lapsen rintakehään ja selkään 2-4 kertaa vuorokaudessa. Geeli sisältää mentolia, eukalyptusta, männynhavuöljyä ja rosmariinia. Geelipohjan ainesosat sopivat lapsille ja herkkäihoisille.

Eteeriset öljyt ovat verraton apu kun flunssanoireet uhkaavat yöunia. Tahraamaton Sniffer-tuoksutyyny kiinnitetään yöpaitaan tai vuodevaatteisiin, mieluiten rinnan läheisyyteen. Kehon lämpö vapauttaa rauhoittavat eteeriset tuoksut ja vaikutus kestää 8 tunnin ajan. Tuote sisältää piparminttua, eukalyptusta, männynhavuöljyä, rosmariinia ja mentolia ja sopii aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille.

 

Sniffer SuperRub Tuoksuvoide 25 g

Perinteinen rubvoide käytännöllisessä ja hygieenisessä tuubissa.

Apteekista

 

Sniffer Junior&Baby Tuoksugeeli 30 g

Ihoa kosteuttava geeli on suunniteltu erityisesti lapsille ja yli 3 kuukauden ikäisille vauvoille. Geelin pohjana on käytetty ainesosia, jotka soveltuvat lapsille ja herkkäihoisille.

Apteekista

 

Sniffer Tuoksutyynyt 6 kpl

SNIFFER tuoksutyynyt sisältävät ainutlaatuisia eteerisiä öljyjä, joiden  höyry luonnollisesti  rauhoittaa ja rentouttaa  hyvään yöuneen. Tuoksutyyny kiinnitetään yöpaitaan tai vuodevaatteisiin, mieluiten rinnan läheisyyteen.

  • Kertakäyttöinen
  • Vaikutus 8 tuntia
  • Helppo käyttää, ei sotke
  • Yli 3-vuotiaille

Apteekista