Breathe Right®

Breathe Right® -nenäteippi on vahvaa ja joustavaa teippiä, joka avaa nenän hellävaraisesti. Breathe Right® -nenäteippi helpottaa välittömästi allergioista, vilustumisesta tai vinosta nenän väliseinästä johtuvaa nenän tukkoisuutta. Makuulla ollessa nenän tukkoisuuden oire tavallisesti pahenee ja tukkoinen nenä lisää kuorsaamisen riskiä. Breathe Right® -nenäteippi auttaa hengittämään paremmin, jolloin unikin paranee. Urheilijat käyttävät nenäteippiä suorituksen aikana hengittämisen helpottamiseksi.

Breathe Right® -nenäteipin vaikutus on puhtaasti mekaaninen. Jousimainen teippi nostaa nenän kudoksia, jolloin ilmavirtaus nenässä paranee jopa 31 %. Breathe Right® -nenäteippi parantaa unen laatua 90 %:lla kuorsaajista.

Breathe Right® -nenäteippi on helppo asettaa nenän päälle ja sitä voidaan käyttää yhtäjaksoisesti 12 tunnin ajan.

Kliinisesti testattu

Lääkkeetön

Käyttöohje:

1.Puhdistaminen: Pese ja kuivaa nenä poistaaksesi lian ja rasvan nenän iholta.

 

2.Teipin asettaminen: Poista suoja teipin liimapinnalta ja aseta teippi nenälle kuvan mukaisesti siihen kohtaan, jossa nenän alaosa levenee.

 

3.Kiinnittäminen: Paina teipin päät kiinni ihoon ja hiero kevyesti teipin kiinnittämiseksi

 

4.Poistaminen: Poista Breathe Right® -nenäteippi pestessäsi kasvot lämpimällä vedellä tai ollessasi suihkussa. Irrota teippi aina hitaasti. Irrota teipin päät ja nosta varovasti kummaltakin puolelta. Poista teippi huolellisesti vedellä välttääksesi ihon ärsyyntymisen tai vaurioitumisen.

 

Lääkinnällinen laite       

Vain ulkoiseen käyttöön

Lue pakkausseloste ennen käyttämistä

 

Breathe Right® kirkas nenäteippi, 10 tai 30 kpl

  • Lievittää nenän tukkoisuutta välittömästi
  • Helpottaa hengittämistä
  • Helpottaa nukkumista
  • Apteekista

Osta tästä

 

Breathe Right® -nenäteippi on joustava jousimainen teippi, joka avaa nenän tiehyet hellävaraisesti.

Pakkauskoot: 10 tai 30 teippiä, käytä jokaista teippiä vain kerran.

Käyttötarkoitus: Käytetään päivällä tai yöllä helpottamaan nenän tukkoisuutta tai kuorsaamista.

Hoidon kesto: Käytä tarpeen mukaan, korkeintaan 12 tunnin ajan yhtäjaksoisesti.

Meiltä kysyttyä

Mikä Breathe Right® -nenäteippi on?
Breathe Right® -nenäteippi on mekaaninen apu nenän tukkoisuuteen tai kuorsaamiseen. Breathe Right® -nenäteippi avaa nenän tiehyet varovasti nenän ulkopuolelta käsin. Nenän kautta kulkevan ilman vastus pienenee ja näin voi hengittää paremmin nenän kautta.
Kenelle Breathe Right® -nenäteippi on tarkoitettu?
Kaikille nenän tukkoisuudesta kärsiville, jotka haluavat parantaa nenähengitystä lääkkeettömällä tavalla. Breathe Right® -nenäteippiä voidaan käyttää aina, kun halutaan helpottaa hengitystä, johtuipa nenän tukkoisuus allergioista tai vilustumisesta. Voit käyttää Breathe Right® -nenäteippiä myös jos haluat vähentää kuorsaamista. Breathe Right® voi auttaa sinua nukkumaan paremmin yöllä. Breathe Right® sopii myös urheilijoille.
Miten Breathe Right® -nenäteippi toimii?
Jokaisessa Breathe Right® -nenäteipissä on joustavat, jousimaiset nauhat. Teipin alapuolella on erikoisliima, joka oikein asetettuna nenään tarttuu varovasti sieraimen yläpuolelle. Kun nauhat yrittävät suoristua takaisin alkuperäiseen muotoonsa, ne nostavat samalla varovasti nenän sivuja ja näin avaavat nenän ilmatiehyet, mikä helpottaa ilman kulkua välittömästi ja vaikutus jatkuu niin kauan kuin teippi on paikoillaan.
Mitä hyötyä Breathe Right® -nenäteipin käyttämisestä on?
Breathe Right® -nenäteippi helpottaa nenän kautta hengittämistä. Breathe Right® -nenäteippi ei sisällä lääkeaineita. Breathe Right® -nenäteippi helpottaa välittömästi nenän tukkoisuutta, auttaa vähentämään tai jopa poistamaan kuorsauksen ja helpottaa hengittämistä liikunnan tai muun aerobisen toiminnan aikana. Breathe Right® -nenäteippiä voidaan käyttää milloin tahansa, kun haluat hengittää helpommin nenän kautta: urheillessa, nukkuessa tai milloin tahansa vuorokauden aikana.
Sopiiko Breathe Right® -nenäteippi lapsille?
Kyllä, yli 5-vuotiaat lapset voivat käyttää Breathe Right® -nenäteippiä.
Sopiiko Breathe Right® -nenäteippi henkilöille, joilla on vino nenän väliseinä?
Monilla ihmisillä on poikkeamia nenän väliseinässä. Väliseinällä (septum) tarkoitetaan vasemman ja oikean sieraimen erottavaa rakennetta nenän sisällä. Sen etuosa muodostuu rustosta ja takaosa luusta. Limakalvo peittää nenän väliseinää. Vino väliseinä voi aiheuttaa ilmavirtauksen tukkeutumista, univaikeuksia, kroonista nenän tukkoisuutta, raskasta hengitystä tai kuorsausta. Vaikka Breathe Right® -nenäteippi ei ole vaihtoehto kirurgiselle väliseinän korjaukselle, se voi tarjota tilapäistä helpotusta antamalla ilman kulkea helpommin tukkoisessa nenässä.
Miten Breathe Right® -nenäteippi vähentää kuorsaamista?
Yöaikainen nenän tukkoisuus voi johtaa kuorsaamiseen, koska hengitys kulkee todennäköisemmin suun kautta nenän ollessa ”tukossa”. Breathe Right® -nenäteippi parantaa nenän ilmavirtausta, mikä voi auttaa vähentämään kuorsausta. Jos epäilet kuorsauksen olevan oire vakavasta tilasta, kuten uniapneasta, ota yhteys lääkäriin.
Voiko Breathe Right® nenäteipistä olla apua uniongelmissa?
Jos sinulla on vaikeuksia nukkua yöllä, se voi johtua siitä, että et hengitä hyvin nenän kautta. Jopa vähäiset hengitysvaikeudet voivat aiheuttaa rauhatonta liikkumista vuoteessa, katkonaista unta tai heräämistä väsyneenä. Breathe Right® -nenäteippi avaa nenän tiehyet, jotta voit hengittää nenän kautta ja sulkea suun. Tämä voi auttaa nukkumaan paremmin.
Kenelle Breathe Right® nenäteippi ei sovi?
Älä käytä Breathe Right® nenäteippiä jos olet allerginen lateksille. Ei alle 5-vuotiaille lapsille.
Kysy meiltä lisää