Terveenä arjessa

Aina ei elämä voi olla pelkkää juhlaa, vaan väliin mahtuu paljon tavallisia arkipäiviä. Arki on ihmisen jokapäiväistä elämää, joka koostuu rutiineista niin työssä kuin työtavoissa, kotona, perhesuhteissa ja muissa sosiaalisissa tilanteissa ja esimerkiksi terveysvalinnoissa. Arjen haasteet niin vapaa-ajalla kuin työssä kohtaat paremmin, kun terveytesi on tasapainossa.

 

Kauran beetaglukaanin terveysvaikutukset

Joka-aamuinen kaurapuuro on monen mielestä terveellisen ruokavalion perusta. ”Kaura on tekee hyvää vatsalle” tiedetään ja selvää onkin, että kaurajyvän kuitu helpottaa suolen toimintaa1. Kauralla ja erityisesti sen sisältämällä kuidulla, beetaglukaanilla, on myös muita terveysvaikutuksia, joista on saatu lisää tietoa vasta viime vuosina.

Pidä huolta sydämestä

Sydän on elämänlähde: kun sydän lyö, elämä jatkuu. Sydämestä ja sen terveydestä kannattaa pitää huolta.

Kuivat silmät on yleistyvä vaiva

Kuivista silmistä voivat kärsiä kaikki, mutta silmien kuivuminen on tavallista vaihdevuosi-ikäisille tai sitä vanhemmille naisille. Tutustu hoito-ohjeisiimme sekä tuotteisiimme sivustollamme.

Miksi matkalla silmät kutisevat ja vuotavat vettä?

Matala ilmankosteus ja ilmastointi tuovat haasteita kuivasilmäisille.

Matkailijan TOP 5 terveysvinkit

TOP5 vinkit, miten ratkaista yleisimmät ja arkisimmat matkustamiseen liittyvät terveysongelmat.

Liity Hyvävointi-ryhmään


Hyvävointi-ryhmä palvelee aktiivisia ihmisiä, joille on tärkeää voida hyvin kaikissa elämäntilanteissa. Liittymällä jäseneksi Hyvävointi-ryhmäämme saat aina tiedon uusista päivityksistä sähköpostiisi, voit päästä osallistumaan kuluttajatutkimuksiin ja jättää palautetta sivustostamme. Tule voimaan hyvin kanssamme!

Liity Hyvävointi-ryhmään

Meiltä kysyttyä

Kysy meiltä lisää