Camucin®

Jos histamiinipitoisten ruoka-aineiden välttäminen ei miellytä tai ei ole mahdollista, on vaihtoehto diamiinioksidaasilisä. Camucin® on diamiinioksidaasientsyymiä sisältävä ravintolisä. Histamiinipitoisen ruoka-aineen nauttimisen yhteydessä otettu diamiinioksidaasi vahvistaa elimistön omaa kykyä pilkkoa histamiinia mahasuolikanavassa

Camucin®-kapselit tulee ottaa ennen histamiinipitoisen ruoan tai juoman nauttimista. Usein riittää, että kapseli otetaan samassa yhteydessä kuin ruokailu aloitetaan. Suositeltavaa olisi ottaa kapselit esimerkiksi 15 minuuttia ennen ruokailua. Tämä varmistaa, että entsyymi on vapautuneena suolistossa, kun histamiinipitoinen ruoka tai juoma tulee mahasuolikanavaan.

 

Camucin®
Diamiinioksidaasi-
entsyymivalmiste

 

Annostelu:
Camucin-annostus on yksilöllistä ja riippuu erityisesti ravin­non sisältämän histamiinin määrästä. 1-2 kapselia otetaan tarvittaessa veden kera ennen histamiinipitoisen ruoan tai juoman nauttimista. Suosi­teltu vuorokausiannos on enintään 6 kapselia. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Raskauden ja imetyksen aikana ja alle 1-vuotiaille lapsille vain lääkärin määräyksestä.

 

Pakkauskoko: 30 kapselia.

 

Ainesosat:
Täyteaineet (E460, E463, E553b,E1420, E466), sokeri, maissitärkkelys , pintakäsittelyaine (E904), hapettumisen estoaine (E300), stabilointiaineet (E1201, E422), eläinperäinen proteiiniuute.


Camucin® sisältää luontaista diamiinioksidaasia DAO.

1 kapseli sisältää 4,25 mg proteiiniuutetta (0,298 mg DAO - diamiinioksidaasia), vastaten 47 mg:a kuivattua munuaista.


Ravintolisä
Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ei lasten ulottuville eikä näkyville.