SEA-BAND -rannekkeet

MATKAPAHOINVOINNIN HOITOON JA ENNALTAEHKÄISYYN

Tehokkain lääkkeetön matkapahoinvoinnin hoitomenetelmä useiden kliinisten tutkimusten mukaan on ranteiden akupisteitä stimuloiva hoito. Suurin osa matkapahoinvoinnista kärsivistä pyrkii välttämään matkapahoinvoinnin lääkehoitoa sivuvaikutusten vuoksi. SEA-BAND –rannekkeet ovat tehokas hoitomuoto erilaisiin pahoinvointeihin. SEA-BAND-pahoinvointirannekkeita voi käyttää lasten ja aikuisten matkapahoinvointiin.

Sea-Band rannekkeet lisäävät painetta P6 (Nei-Kuan) akupisteeseen molemmissa ranteissa. Nämä akupisteet ovat helposti löydettävissä. Rannekkeita voidaan käyttää koko ajan tai tarvittaessa ehkäisemään raskauspahoinvoinnin oireita. Rannekkeet ovat napakat, jotta paine vaikuttaa akupisteisiin. Vaste syntyy muutamien minuuttien aikana ja säilyy rannekkeita käytettäessä.

Lue lisää www.seaband.fi

Sea-Band rannekkeet ovat saatavana apteekista ja askelterapia.fi verkkokaupasta.

 

SEA-BAND -rannekkeet

  • SEA-BAND-rannekkeet auttavat tutkitusti ja tehokkaasti raskaus- ja matkapahoinvointiin
  • Vaikutus perustuu ranteessa sijaitsevan P6-akupisteen painantaan
  • SEA-BAND-rannekkeet lievittävät pahoinvointia ilman lääkkeiden haittavaikutuksia
  • Myäs leikkauksen ja kemoterapian jälkeistä pahoinvointia voidaan hoitaa SEA-BAND-rannekkeilla
  • SEA-BAND-rannekkeista löytyy omat koot ja värit aikuisille ja lapsille

Osta tästä

 
 KÄYTTÖOHJEET
1. Aseta kolme sormea ranteen kämmenpuolelle siten, että nimettömän reuna on kämmenreunaa vasten. P6-akupiste on etusormen alla kahden keskijänteen välissä.
2. Aseta rannekkeen nappi alaspäin suunnattuna P6-akupisteen päälle. Aseta toinen ranneke toiseen käteen samalla tavalla. Vaikutus alkaa muutamassa minuutissa.