NEZANTOL TESTIRYHMÄ 2017 TULOKSET

Nezantol-nenäsuihkeelle tehtiin testiryhmä talvella 2017. Testiin osallistujat rekrytoitiin hyvävointi.fi asiakasrekisterin kautta ilmoittamalla mahdollisuudesta uutiskirjeellä ja Facebook-sivuston kautta. Testiryhmään ilmoittautui 300 osallistujaa. Testiryhmäläisille lähetettiin testinäyte ja ohjeet sähköiseen vastaamiseen. Palautekyselyssä tuote arvioitiin ominaisuuksiltaan annetun asteikon kanssa ja tuotteesta toivottiin myös vapaata palautetta. Testanneista 244 antoi arvion tuotteesta.

93 %:n mielestä Nezantol kostutti nenää

Nezantol nenäsuihkeen tarkoitus on kostuttaa kuivia nenän limakalvoja ja ennaltaehkäistä niiden kuivumista. Testiryhmältä kysyttiin tätä vaikutusta ja 93 % vastanneista koki Nezantolin kostuttavan nenäänsä.

Nenän tukkoisuus johtuu usein nenän kuivuudesta. Nenän kuivuutta lievitetään perinteisesti suolaliuos- tai öljypohjaisilla tuotteilla. Nezantol-nenäsuihkeessa yhdistyy suolaliuoksen kosteuttava ja puhdistava vaikutus sekä kasviglyseriini, joka voitelee nenän limakalvoja. Yerba Santa -rohdoksesta peräisin olevat glykoproteiinit edistävät nenäsuihkeen tarttumista limakalvolle, mikä vähentää suihkeen valumista pois nenästä.

Vaikka Nezantol ei varsinaisesti ole ´avaava´ nenäsuihke, voi nenän kosteuttamisella lievittää tukkoisuuden tunnetta: 76 % vastanneista totesikin Nezantol-suihkeen lievittävän nenän tukkoisuutta.

´Nezantol sai nenäni todella toimimaan, se poisti tukkoisuuden ensi suihkeesta lähtien. Pystyn taas hengittämään nenän kautta.´

´Huomasin heti ensimmäisen käyttöpäivän jälkeen, että halusin jatkaa käyttöä, sillä se toi helpotusta. Kärsin "nenäongelmista" paljon, ja olen tottunut siihen että aina jokin on pielessä. Nyt olo helpottui paljon käytön yhteydessä ja nenän valuminen ja tukkoisuus vähentyi.´

Palautteissa tuotetta kuvattiin myös mm näin:

´Nezantol toimi paremmin kuin odotin, paras tähänastisista.´

´Nenä tuntuu puhtaalta ja tuote todella kosteuttaa, eikä valu nenästä heti!´

Nezantol-nenäsuihkeen kosteuttavan vaikutuksen koettiin myös säilyvän pitkään:

´Nezantol toimi kohdallani paremmin kuin yksikään vastaavaan tarkoitukseen kehitetty tuote. Kun laitan tätä illalla, se pitää nenän kosteana ja auki koko yön ja saan nukuttua paremmin. Myös ulkoilu on mukavampaa parin suihkauksen jälkeen. Sumute tulee pullosta mukavan napakalla vauhdilla ja laajasti, ja levittäytyy nenään kivasti sumutteena, eikä ala jo menomatkalla muuttua valuvaksi nesteeksi!´

99 % mielestä Nezantolin annostelu on helppoa

Nezantol-nenäsuihkeen käytön koko miellyttäväksi 85 % osallistuneista ja annostelu oli helppoa lähes kaikkien mielestä (99 %)

87 %:n mielestä Nezantolin käyttämisestä oli hyötyä ja 80 % aikoo jatkaa suihkeen käyttöä. Suihkeen käyttö muille suosittelisi 87 %.

Hyvävointi.fi kiittää kaikkia testiryhmään osallistuneita.

 

Nezantol

Suihke kuivalle nenälle. 


Tutustu Nezantoliin